top of page
sierband

Overzicht van de massages door
Wang Thong Wellness 
onze dames hebben meer dan 10 jaar ervaring

De kosten bedragen:

€ 35 / 30 min. | € 65 / 60 min. | € 90 / 90 min. | € 120 / 120 min.

Reserveer de aromatische hot oil massage in Hasselt (Limburg)

Aromatische hot oil massage in Hasselt, Limburg

Bij de aromatische hot oil massage wordt uw lichaam doordrongen met een heerlijke olie, waarbij u vrij de keuze heeft tussen kokosolie, jasmijnolie en sinaasappelolie. Kokosolie bestaat voor 50% uit laurinezuur en helpt infecties tegen te gaan, terwijl jasmijnolie gespannenheid tegengaat en sinaasappelolie een verfrissend effect heeft.

Bij de aromatische hot oil massage worden er in theorie geen druk- of knijptechnieken toegepast en wordt uw lichaam zachtjes ingesmeerd met warme, aromatische olie. U kunt echter ook opteren voor een iets hardere behandeling.

De aromatische hot oil massage wordt onder andere aangeraden bij depressieve gevoelens, een slechte doorbloeding, stress, rug- en nekklachten, chronische vermoeidheid, stijve en geblokkeerde spieren en hoofdpijn.

Traditionele Thaise massage in Hasselt, Limburg

De traditionele Thaise massage is een krachtige massage die garant staat voor een versoepeling van de spieren, zenuwbanen, weefsels en de huid. Bij de traditionele Thaise massage worden de spieren zo gekneed dat alle spanning het lichaam verlaat, waarbij drukpunten worden gestimuleerd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Kenmerkend aan de traditionele Thaise massage is dat er geen oliën worden gebruikt en u zich helemaal overlaat aan de kneedkunsten van onze ervaren masseuse. Onze masseuse brengt uw lichaam zorgvuldig in bijzondere posities en ze gebruiken daarbij hun volledige lichaam om de juiste krachten uit te oefenen, inclusief ellenbogen en knieën.

De traditionele Thaise massage is aangeraden bij hoofdpijn, een slechte doorbloeding, rugklachten, chronische vermoeidheid, stress, nekklachten, stijve en geblokkeerde spieren en depressieve gevoelens.

Traditionele Thaise massage

De kosten bedragen:

 | € 65 / 60 min. | € 90 / 90 min.| € 120 / 120 min.

Reserveer de Traditionele Thaise massage in Hasselt (Limburg)

Duo-massage

De kosten bedragen: totaal prijs

€ 65/ 30 min. | € 120 / 60 min. | € 160 / 90 min. 

​Reserveer de duo-massage in Hasselt (Limburg)

Duo-massage in Hasselt, Limburg

Tijdens onze duo-massage in Hasselt staat samen genieten en relaxen centraal. U en uw vriendin of partner bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde ruimte en jullie worden samen in een gevoel van rust ondergedompeld. De onderlinge verbondenheid is het grootst wanneer jullie tegelijk voor dezelfde massage kiezen, maar het is ook perfect mogelijk dat u voor de hot oil massage gaat en uw begeleider voor de traditionele Thaise massage.

Thaise gezichtsmassage in Hasselt, Limburg

Tijdens de gezichtsmassage helpt de masseuse uw hoofd leeg te maken. Deze massage werkt dan ook goed tegen hoofdpijn, maar kent tegelijkertijd ook beautyvoordelen. Het verwijdert bijvoorbeeld rimpels en geeft uw gezicht meer kleur. Deze gezichtsmassage vertrekt van positieve aanrakingen waarbij de zenuwen uiterst zacht worden gestimuleerd en waardoor de hartslag en de bloeddruk verlagen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat deze massage een goede invloed heeft op uw ademhaling, zenuwen en spijsvertering. U krijgt niet af te rekenen met bijwerkingen, maar we raden wel aan om de gezichtsmassage regelmatig te herhalen om slechte toxines blijvend te verwijderen.

Deze gezichtsmassage is een echte beautybehandeling en aangeraden bij een slappe huid, ouderdomsvlekken en rimpels in de hals en het aangezicht.

De kosten bedragen:

€ 35 / 30 min. | € 65 / 60 min.

Reserveer de gezichtsmassage in Hasselt (Limburg)

Voetmassage

De kosten bedragen:

€ 35 / 30 min. | € 65 / 60 min. | € 90 / 90 min.

Reserveer een voetmassage in Hasselt (Limburg)

Voet- en beenmassage in Hasselt, Limburg

Van heinde en verre bezoeken klanten Wang Thong Wellness  voor onze voet- en beenmassages. Tijdens onze voetmassage in Limburg bewerken onze gespecialiseerde masseuses dan ook niet alleen de reflexpunten op de voeten, maar tegelijkertijd ook die op de benen. Hiervoor maken ze gebruik van bijzondere stretchtechnieken en diverse drukpunten. Het resultaat is een effectieve maar ontspannende en ontstressende ervaring waarbij de pijn afneemt, de doorbloeding verbetert en de nachtrust wordt bevorderd.

Onze voetmassage in Hasselt is aangeraden wanneer u vaak last heeft van pijn in de benen en voeten, te kampen heeft met een slechte bloedcirculatie of nazorg nodig heeft bij opgelopen breuken of andere aandoeningen.

Andere Thaise massages op afspraak

Naast bovenstaande massages kunt u ook voor andere massages bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een schoudermassage, nek-rug-hoofdmassage, zwangerschapsmassage of een speciale kindermassage voor de allerkleinsten.

Contacteer ons voor meer informatie.

button Lotusbloem
bottom of page